Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní rok nebyl na svatby mezi zahraničními celebritami zrovna bohatý. Zvláště pokud jde o opravdu slavná jména. Přesto se ale našel dostatek párů, které chtěly mít v oddacím listě vepsán rok 2016. Podívejte se s námi, o koho šlo...

V únoru se po nezdařeném manželství s nevěrným režisérem Rupertem Sandersem vrhla do dalšího modelka a herečka Liberty Ross. Vzala si movitého hudebního a filmového producenta Kimmyho Iovineho. Oženil se i americký zpěvák Ne-Yo, a to s Crystal Renay Williams, maminkou svého syna Shaffera, který se narodil hned následující měsíc.

Březen patřil exmanželce Micka Jaggera a bývalé modelce Jerry Hall (59), která pojala za manžela ještě zámožnějšího mediálního magnáta Ruperta Murdocha (84).

V květnu se už potřetí vdávala Zoufalá manželka Eva Longoria. Jejím vyvoleným se stal mexický podnikatel José Baston.

Pěvecko-sportovní svatba se udála v červenci, kdy si R’n’B kráska Ciara (30) vzala hráče amerického fotbalu Russella Wilsona (27). Jen o pár dní později řekla své ‚ano‘ egyptskému obchodníkovi Karimu El Chiatymu na ostrově Mykonos brazilská modelka ze stáje Victoria’s Secret Ana Beatriz Barros (34).

V srpnu po dvou letech od zásnub navlékl své půvabné modelce Enice Parrish snubní prsten americký herec a komik Kevin Hart a následující měsíc pak i hvězdičky muzikálové komedie Ladíme! Anna Camp a Skylar Astin. Září si ke sňatku vybrali i herec Josh Brolin (48) a jeho o devatenáct let mladší partnerka Kathryn Boyd.

V říjnu se pak oženil svérázný herec Shia LaBeouf (30) a jeho filmová partnerka z Nymfomanky Mia Goth.

Listopadové svatbě na Havaji dali přednost herečka Audrina Patridge (31) a její dlouholetý přítel a otec její dcery Kirry Corey Bohan. Tentýž měsíc se brali i Courtney Anne (27) a Corey Feldman (45), známý z kultovního hororu Gremlins.

V posledním měsíci v roce se oženil se svou dlouholetou přítelkyní Joanou Pak herec ze seriálu Živí mrtví Steven Yeun a také samozvaná první supermodelka Janice Dickinson (61). Ta se nechala sezdat s psychiatrem Robertem Gernerem. Ještě těsně před koncem roku vstoupila do manželství herečka Margot Robbie, která během tajného obřadu u australského pobřeží pojala za manžela asistenta režie Toma Ackerleyho.

Svateb tak málo rozhodně nebylo, bohužel ale převažovaly slavné rozchody. Například oproti loňsku, kdy se vdávaly mimo jiné takové hvězdy jako Cameron Diaz, Sofia Vergara, Bar Refaeli či Geri Halliwell a praštili do toho také konečně i Ashton Kutcher s Milou Kunis nebo Jennifer Aniston s Justinem Therouxem, byl letošek skutečně chudým příbuzným. Jeden z loňských svazků navíc skončil už letos velmi dramaticky, a to manželství Johnnyho Deppa a Amber Heard.

Reklama

Další články

Načítám