Hlavní obsah
Článek

I rok 2016 byl plný neobvyklých záběrů na život našich celebrit. Některé fotky, kterými se celebrity prezentovaly, budí úsměv, jiné údiv. Další pak šokovaly či naopak spíše pobavily. S celebritami zkrátka ani letošní rok nebyla nuda.

"Horňáci" si například přišli na své při pohledu na moderátorku Anetu Christovovou, která se nechala zvěčnit nahá v masážním salonu. A protože je majitelkou bujných osmiček, bylo se opravdu na co dívat. Taková přírodní ňadra totiž v českém šoubyznysu jen tak neuvidíte...

Na své si přišly i dámy, které dávají přednost mužům s blížící se šedesátkou. Ty se mohly pokochat, nebo naopak vyděsit, při pohledu na exmanžela Gábiny Partyšové Pepu Koktu v plavkách. Devětapadesátiletý manžel Ornelly Koktové (31) se takto nechal zvěčnit na dovolené v jižní Francii. Sám se naopak kochal výhledy na ňadra své výrazně mladší ženy Ornelly.

Herečka Eva Holubová (65) je o dva roky mladší než Pepa Kokta. A i ona má co ukazovat! Loni výrazně zhubla, a tak si troufla i na nošení svůdných podvazků. Dlouhé černé šaty na jedné společenské akci navíc schválně vyhrnula nahoru, aby fotografům podvazky ukázala. Kokta je sice na mladší, ale tady by ho možná rozrajcovala i jeho vrstevnice Holubová.

A teď se vraťme k těm esteticky méně vydařeným záběrům na české celebrity. Herečka Zuzana Bydžovská (55) si na tiskové konferenci k divadelní hře Svatba pozdního léta vzala džíny, které se jí při sezení vyhrnuly a odhalily její přírodní porost. Už zdálky bylo zřejmé, že Bydžovská je přírodní žena, která se o odstranění chloupků nepokusila už hodně dlouho. Inu, proti gustu žádný dišputát, jak se říká...

Nepěkný pohled byl i do ústní dutiny herečky Daniely Kolářové (70), jež se dentálním specialistům evidentně vyhýbá obloukem. Pokud se usměje do objektivu fotoaparátu, malér je na světě a výtečné herečce to vůbec nelichotí.

Vtipný byl naopak pohled na někdejšího lamače dívčích srdcí Vojtu Kotka (36), jenž se na nohejbalovém turnaji objevil v obtažených retro teplákách. Jak je vidno, herec si ze sebe umí udělat legraci.

To houslista Pavel Šporcl naopak budil lítost, když se na dovolené spálil od sluníčka. Na jeho zarudlé tělo v plavkách byl opravdu nepěkný pohled.

Manželka fotografa Jana Saudka Pavla je naopak ženou činu! S rodinkou se v horkém letním dni byla osvěžit ve Vltavě. Její malá dcerka Josefína však dostala hlad a maminka ji samozřejmě rychle vyslyšela. Nedělala s ničím žádné cavyky, nehledala ani lavičku, ale rovnou se posadila na břehu řeky, vytáhla svůj velký prs a s úsměvem na rtech svou dcerku nakojila.

Všechny uvedené letošní anomálie, bizarnosti a úsměvné záběry si připomeňte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám