Hlavní obsah
Článek

Herečka Nicole Kidman (56) minulý týden přiletěla do své domoviny v Sydney, aby zde mohla strávit vánoční svátky společně s příbuznými. Pondělní odpoledne si ovšem vychutnala jen s manželem Keithem Urbanem (49) a jejich dcerami na pláži Balmoral Beach. Oscarová hvězda první velikosti se ale v hloubi srdce bojí, že se jí rodina rozpadne, konkrétně že přijde o manžela.

Kidman o tom otevřeně a velmi emotivně promluvila v interview televizní stanice CBS. Do pořadu Sunday Morning Kidman původně přišla především kvůli propagaci svého nového filmu Lion, rozhovor se ale nakonec stočil jiným směrem a Nicole přiznala, že se bojí rozchodu s manželem a toho, že bude stárnoucí matka. „Byla bych ráda, abych tady byla dost dlouho na to, abych viděla své děti růst a v životě prospívat,“ uvedla se slzami v očích maminka pětileté Faith a sedmileté Sunday.

Na otázku, co je tajemstvím jejího desetiletého manželství, odvětila: „Zahrnovat jeden druhého láskou.“ Obavy nad tím, zda to tak vydrží i nadále ale byly na herečce znát. Už před dvěma lety se přitom mluvilo o tom, že Nicole chce krizi ve vztahu s Keithem zachránit dalším dítětem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám