Hlavní obsah
Článek

Stříbrné plátno ozdobila už v 60. letech a pořád je na ni zatraceně hezký pohled. Božská Jane Fonda (86) je opět o krok blíže k osmdesátce, ale na současných fotografiích je stejně atraktivní jako na těch, které vznikly před půl stoletím.

V roce 1966 byla Jane Fonda mimořádně přitažlivou hollywoodskou hvězdou. Ať už propagovala film Štvanice, v němž si zahrála s Marlonem Brandem, či se vystavovala v bikinách, bylo na co koukat. Legendární herečce ještě nebylo ani třicet let a Hollywood jí ležel u nohou.

Jane Fonda nikdy nebyla jen ozdobou stříbrného plátna. Kromě krásné tváře a sexy těla se vždy mohla pyšnit i hereckým talentem. Na Oscara byla nominována celkem sedmkrát a v 70. letech získala trofej za hlavní role ve filmech Klute a Návrat domů. O dvě desetiletí později sice její kariéra uvadla, ale v roce 2005 se opět vrátila na scénu s komedií Příšerná tchyně.

Ani pokročilý věk není pro slavnou herečku překážkou a před kamerou září stejně jako před půl stoletím. Kdykoliv se Jane objeví ve společnosti, i podstatně mladší ženy blednou závistí. S osmdesátkou na krku nepřestává okouzlovat svým šarmem stejně jako vytříbeným módním vkusem. Fonda se rozhodně nemusí oblékat jako babička. Herečka ráda nechá vyniknout svou štíhlou postavu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám