Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská herečka Margot Robbie (33) umí překvapit! Poté, co se letos zasnoubila s přítelem Tomem Ackerleym, se v příštím roce očekávala další veselka za přítomnosti spousty celebrit a možná i samotného Leonarda DiCapria, který ztvárnil jejího manžela ve Vlkovi z Wall Street, jenž ji proslavil po celém světě, jenže Margot všem vytřela zrak a své ‚ano‘ řekla partnerovi ještě letos během utajeného obřadu na australském pobřeží Byron Bay.

Kráska, jež od svého úspěchu v Hollywoodu žije převážně v Londýně, odjela do své domoviny minulý týden a podle informací Daily Telegraphu se během víkendu provdala. Jejím vyvoleným je britský asistent režie Ackerley, jehož poznala během společného natáčení dramatu Suite Française v roce 2014. Herečka se přitom letos nechala slyšet, že se jí dvořil i samotný princ Harry, se kterým si vyměňovala sms zprávy. V odpovědích ale prý nebyla příliš hbitá a princ na její reakci údajně čekal i týdny...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám