Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavlínu Němcovou (52) jsme zastihli těsně před odletem do Paříže za synem Alainem, kde letos stráví první část vánočních svátků. „Vánoce budou velmi rodinné, se synem a rodinou. Mezi svátky se pak chystám zpět do Česka za rodiči a Silvestra už strávím s přítelem,” prozradila své plány krásná Češka, pro kterou prý její libanonský přítel Aonim Ahdabem chystá velké překvapení.

V minulých letech Pavlínu navštěvoval její dospívající syn Alain v Praze, jelikož ale studuje v Lyonu, tak se plány změnily. „Letos se to nepovedlo a nedostal se sem,” krčí rameny Pavlína.

Modelka, herečka a designérka šperků na poslední chvíli pořizovala dárky pro své blízké, u části z nich sáhla do své vlastní tvorby. „Dárky někdy sháním na poslední chvíli. Je to občas hodně složité, ale někdy i ve shonu a letu narazí na dobrý typ,” říká Pavlína a jedním dechem dodává: „Jsem ráda, že letos můžu hodně dárků vyřešit tímto způsobem. Moje poslední kolekce Den D se hodně líbí, z čehož mám radost,” říká Pavlína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám