Hlavní obsah
Článek

Na předvánoční setkání s Pavlínou Němcovou (52) se Jitka Čvančarová (46) jaksepatří vyparádila. Jedna z nejobsazovanějších českých hereček současnosti si přišla do showroomu své kamarádky v Pařížské ulici vybrat šperk pro svého manžela jako vánoční dárek.

Jitka byla nejen perfektně nalíčená a měla skvěle upravené vlasy, ale zároveň ukočírovala své ženské tvary v modelu od české značky Lazy Eye. Nebylo to poprvé, co se herečka oblékla do této značky.

S návrhářkou Hanou Noble, která postavila svůj business na své oční vadě, se spojila nedávno kvůli práci. „Pracujeme právě na jednom filmu, kde jsme potřebovali retro kostýmy s puncem současnosti. Tohle bylo přesně to, co hledáme,” svěřila se Super.cz Čvančarová, která v minulosti zaujala v podobném modrém modelu stejné značky. Ten si oblékla za sebou minimálně třikrát. To, že by způsobila společenské faux pas, Jitka ani v nejmenším neřeší. „Ty šaty jsem si zamilovala, tak nevidím důvod, proč si je nevzít víckrát. Navíc Lazy Eye si nemůžou přát lepší reklamu,” smála se Jitka Čvančarová.

Je docela pravděpodobné, že se ve stejných rudých šatech ve společnosti ještě někdy objeví.

Reklama

Další články

Načítám