Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Anife Vyskočilovou (50) jsme se potkali na přehlídce spodního prádla, takže naše konverzace se nesla v duchu tohoto tématu. Anife si totiž na prádélko potrpí. Vždycky tomu tak prý ale nebylo.

"Když jsem byla mladší, žádné mašličky ani kraječky mě nezajímaly. Nosila jsem bombarďáky jako Bridget Jones a k tomu tílko. Dokonce jsem si občas vzala i pánské slipy, koupila jsem si ty bílé bavlněné. Ale čím jsem starší, tím víc to musím s prádlem dohánět," svěřila nám.

"Nosím strašně moc sexy prádlo a můj přítel to má taky rád. Ostatně bych se divila chlapům, kteří by sexy prádlo rádi neměli. To by byli divní chlapi," myslí si Anife. "Nosím podvazky a podvazkový pás, musím mít krásnou podprsenku. V šatníku mi dominuje černá, ale mám i červené," popsala Anife, která nedávno po plastice, kdy si nechala zmenšit prsa ze čtyřek na trojky, prádlo obměnila.

V plánu má, že se jen v sexy prádélku a s velkou mašlí uloží partnerovi Jensovi pod vánoční stromek jako dárek. "Minulý rok jsme stromeček vůbec neměli. Tak jsem šla a koupila jsem si světýlka, a protože byl Jens pryč, čekala jsem na něj jen v prádle a obtočená těmi světýlky zapnutými do elektřiny. Měl přijít za hodinu, ale přišel za tři a já mezitím pila panáky," smála se u historky Anife.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám