Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partnerské drama se momentálně odehrává u čerstvých rodičů Blac Chyny a Roba Kardashiana, a to i prostřednictvím sociálních sítích. Bouřlivý pár, který před měsícem přivedl na svět první společné dítě, dceru Dream, se ovšem rozešel v minulosti už několikrát, a tak existuje ještě šance, že jde pouze o další vztahovou krizi, i když tentokrát velmi vyostřenou.

Bývalá exotická tanečnice prohlásila, že je s Robem hotová a rozchod potvrdil i její partner, který natočil sebe a prázdný dům na video, v němž hovoří o tom, jak jej Chyna opustila i s jejich dcerou. Jediný mužský zástupce klanu Kardashian-Jenner říká, že nikdy v životě neměl tak zlomené srdce a že toto není určeno pro vyšší sledovanost, ale že je to život.

Vše se seběhlo poté, co se jakýsi hacker naboural Blac Chyně do účtu na Instagramu a uveřejnil z něj její údajnou autentickou komunikaci s nejlepší kamarádkou Treasure, v níž Chyna označuje Roba za líného, tlustého, nespolehlivého a psychicky nemocného. Zároveň měla tvrdit, že otěhotněla jen proto, že o to Rob žadonil a také že chtěla využít jeho slavného příjmení. Rob na to ve videu reaguje, že je zdrcený z toho, že měl být pouze součástí jejího plánu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám