Hlavní obsah
Článek

Tomuto páru mnozí předvídali jepičí životnost, oni ale zatím přesvědčují o pravém opaku. Od chvíle, co drobná herečka Hayden Panettiere a urostlý boxer Vladimir Kličko překonali jeden rozchod po dvouletém vztahu a v roce 2013 se k sobě vrátili, jim to klape jedna báseň. Ještě téhož roku se zasnoubili a další rok si místo svatby pořídili dítě. Jejich dcerce Kaye jsou čerstvě dva roky. Podívejte, jak si nedávno rodinka užívala společné chvíle na pláži v Miami.

Dvojice si s jejich roztomilým kudrnatým andílkem zajela na Floridu nejen za odpočinkem, ale i kvůli veletrhu moderního umění Art Basel. Dvoumetrová mlátička s dobráckým srdcem původem z kazašského města Semej nedaleko Sibiře fungovala pro malou Kayu jako živoucí slunečník. Za jeho mužnou hruď se hravě schovala, když tátu chytala za tváře nebo si společně hráli s jeho mobilem.

Boxerova o třináct let mladší partnerka vše dohlížela z těsné vzdálenosti a v letním overalu od Adriany Degreas v přepočtu za více než 17 tisíc korun vypadala skvěle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám