Hlavní obsah
Článek

Nedávno dostal nešťastně „na budku“ i od svého vlastního psa, přesto si troufne zápasit v boxerském ringu! Kdysi jako vyžle vyhlížející muzikálový zpěvák Jan Kříž dostal jako jedna ze tří alternací hlavní roli v muzikálu Rocky a bude tak českou verzí Sylvestera Stalloneho. Mrkněte na video a také do fotogalerie, kde už má obličej při tréninku poznamenaný zraněním!

„To je podpásová otázka,“ smál se Honza při rozhovoru se Super.cz, když jsme se ho ptali, jak se chce bít s chlapy, když ho přepere i vlastní zvíře.

„S naší fenkou to byla náhoda. Byl to hrozný omyl. Ona mi vůbec nechtěla ublížit. Na tu roli se ale vážně těším. Jako dítě jsem dělal karate, ale nikdy jsem rváč nebyl. Zatím mám za sebou pár lekcí boxu a je to nádherný sport,“ je zatím nadšený ze zácviku.

Bývaly doby, kdy neměl vymakanou postavu jako nyní. „Tenkrát jsem musel shodit nějaká kila kvůli jednomu projektu. Od té doby se udržuji. Muzikály jsou přece jenom kondičně náročné. Abych utáhl tempo, musím máknout. Ještě ale naběhnu do většího tréninku, musím posilovat,“ raduje se z nadcházející bolesti Kříž.

Toho na oznámení muzikálu doprovodila i manželka, která bude v muzikálu také účinkovat.

Pořád spolu mluví o dítěti, není to ale na pořadu dne. „Neříkám, že byste byli první, ale určitě bychom to netajili,“ slibuje.

A jak to má tenhle oblíbený zpěvák s fanoušky? „Jedna věc byla nešťastná. Paní museli bohužel odvláčet z jeviště, protože za mnou šla při představení. Ale jinak mám zlaté fanoušky, kultivované, chovají se moc hezky,“ dodal Honza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám