Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jen málokdo v českém šoubyznysu vyvolává ve svých fanoušcích tak hříšné představy, jako třeba sexbomba Alice Bendová (50). Má dokonalé tělo, oči, z nichž jako by koukal hřích, navíc v její filmografii vůbec nechybí scény plné vášnivých scén, v kterých pravidelně odhazovala stud. Přesto byly prý doby, kdy byla špekatá!

Jak k tomu vůbec mohlo dojít? Její maminka prý na Vánoce peče sedmnáct druhů cukroví, ségra je zase cukrářkou, a tak se odmítá od své rodičky nechat zahanbit. A tak Alice vždy jen zobala a zobala, až se málem jen koulela.

„Mívala jsem po Vánocích klidně přes sedm kilogramů navíc,“ svěřila se Alice na charitativní akci Dopisy Ježíškovi ve štěrboholském nákupním centru. V něm je Strom přání od dětí z dvanácti dětských domovů a nejen celebrity, ale i „obyčejní“ návštěvníci sem každoročně jezdí plnit jim jejich žádosti o vánoční dárky.

Od té doby, co je Alice sama matkou a co navíc přijíždějí i ratolesti příbuzných, kila navíc prý ani náhodou nehrozí. „Dětí máme dohromady pět, k tomu psi a kočky. Když se takhle sejdeme pohromadě, prožijeme svátky v klidu, ale v mém případě to rozhodně není o válení se,“ říká herečka.

Sama prý není žádnou hysterickou a vystresovanou ženou, která by gruntovala dům na poslední chvíli. „Uklizeno máme celý rok,“ chlubí se a už se těší, jak se svými nejbližšími prožije nejkrásnější svátky roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám