Hlavní obsah
Článek

Až na pár vyvolených neměl nikdo tušení o tom, že Karel Gott (†80), zpěvák, který nedávno nemohl dorazit na Českého slavíka s omluvou, že leží v nemocnici, už zase pořádá koncerty. A ne jen tak ledajaké. U umělců je pravidlem, že o svých vystoupeních informují předem, Gott to ale tajil. Proč?

Nechtěl snad zpěvák, aby se musel podepisovat fanouškům před vchodem? Kdo ví. Strachovat se o prodej lístků ale nemusel, kdosi movitý si koncert koupil pro sebe.

„Moji milí příznivci, v týdnu jsem vystoupil v Malostranské besedě pro uzavřenou společnost. Přesto mi to nedá nepodělit se s vámi o několik fotografií z večera, v rámci kterého jsem si zazpíval i s milými hosty Evou Pilarovou, Monikou Absolonovou, Vojtou Dykem a dívčím hudebním triem Tři barvy,“ napsal na svou sociální síť Karel Gott. Večer opět doprovázel Libor Bouček, stejně, jako při prvním vystoupení na stejném místě.

„Když jsme v závěru večera společně zpívali vánoční koledy, myslel jsem na to, že vám musím co nejdříve napsat a popřát vám pohodový a krásný adventní čas. Užijte si nádherný, již čtvrtý adventní víkend. Váš Karel Gott,“ dodal.

Tak doufejme, že o dalších koncertech bude Mistr informovat i předem a že nebude třeba jen pro majitele zlatých kreditních karet…

Reklama

Další články

Načítám