Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by jí pokládali otázky v mongolštině a ještě přitom přinejmenším šišlali! Tak by se aspoň dalo chápat, proč Veronika Kopřivová (33), která na skok přijela do Prahy kvůli charitě, odpovídá na dotazy zvláštním způsobem. Všichni se jí logicky ptají, jak je to s jejím údajným těhotenstvím, se zásnubami či luxusním bytem za dvacet miliónů. Ale blonďatá láska Jaromíra Jágra (52) jako by pocházela z nějaké říše, kde logika a smysluplnost jsou sprostá slova!

„Nevím, od koho to přišlo, asi na to nemám co říct,“ reagovala nejdřív pro Super.cz na dotaz ohledně miminka. A když padl dotaz na luxusní byt, opět odpověděla neurčitě, že nechápe, proč tedy bydlela na hotelu. Také mohla letět soukromým tryskáčem, ale proč by to dělala, když letenky a ubytování šly za organizátorem charity, že?

Veronika má zatím ploché bříško, poslední fotka před odletem ze Států jako by ale mnohé naznačovala. Jarda ji na ní láskyplně hladí právě na bříšku.

„Nevím, jestli jsem těhotná. Neříkám, že se snažíme o miminko, ale ani vám to nebudu popírat,“ řekla zase Blesku. I ohledně zásnub byla tajemná jako kdejaká vzdálená galaxie. I když ta je asi srozumitelnější. „Proč to lidi potřebují vědět? Je to důležité? Já to nechci rozebírat. Zatím žádný prstýnek na ruce nevidím,“ dodala.

Jde o tak zvláštní odpovědi, že by s jejich rozluštěním patrně nepomohl ani renomovaný psycholog nebo luštitel záhad.

Je úsměvné, jak se Kopřivová diví, že se někdo zajímá o soukromí Jaromíra Jágra. Jako by to bylo něco nenormálního, její přítel hrál kdesi v Kotěhulkách třetí ligu a nebyl jedním z nejslavnějších sportovců světové historie.

Nebylo by lepší raději příště říci ano, ne nebo bez komentáře? Nevypadalo by to tolik zvláštně a nebouralo by to Veroničinu tak pracně budovanou auru hodné a slušné holky, která vlastně ani pořádně nevyužívá všech výhod soužití s bohatým hokejistou a byla by klidně i s někým chudým a neslavným.

Ochranku prý při návštěvě Prahy nesla nelibě (dle svých vlastních slov), rozhovory občas ale ukončovala po pár minutách předčasně s tím, že jsou na ni moc dlouhé. V Hollywoodu by z takových manýrů, které mívají ty největší hvězdy, asi byli nadšení!

Reklama

Další články

Načítám