Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Rudá barva, brutální zvuk a výkon 570 koní s maximální rychlostí 325 km/h. Přesně toto auto můžete sami řídit nebo darovat poukaz někomu, koho máte rádi. Pojedete na okresce, na dálnici a nakonec na letišti! Dosahujeme rychlostí až 300km/h. A pokud není na auta, podívejte se dál, může létat jako superhrdina, nebo se nechat vycvičit speciální jednotkou. Darujte letos pod stromeček zážitek!

Jízda ve Ferrari za 7 miliónů – vánoční akce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sešlápněte plyn červeného Ferrari a nechte se zamáčknout do sportovních kožených sedaček!

Větrný tunel + video ze zážitku ZDARMA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poukaz na let ve větrném tunelu je bomba dárek! Můžete díky němu létat. Vy, vaši blízcí, dokonce i vaše děti, pokud jim už bylo alespoň 5 let! A není to vůbec složité. Stačí jen přijít k nám a položit se do proudu vzduchu, který vás vynese vzhůru a vy poletíte. Je to vážně jednoduché. A jako bonus dostanete ZDARMA videozáznam z vašeho letu!

Vzhůru do oblak v balónu – vánoční cena

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představte si, že se k proutěnému koši připevní obří balón naplněný horkým vzduchem a vy se v něm vznesete do oblak. Všude je ticho a vy vidíte svět tak, jak ho vidí jen ptáci. Necháváte se unášet větrem a sníte o světě, kde člověk může létat vysoko nad lesy, domy i řekami.

Létejte jako superhrdina – vánoční akce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nasadit si na nohy trysky a vylétnout nad vodní hladinu nebylo nikdy snadnější. Neskutečný vynález americké armády můžete mít na nohách už příští léto. Stačí se jen soustředit na rovnováhu a letíte jako superhrdina, plavete jako delfín a při obojím vypadáte dost dobře. Zkuste si pocit superhrdinů a plno srandy na vlastní kůži.

Nechte se vycvičit speciální jednotkou – vánoční akce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mají speciální výcvik, bleskové reflexy a poradí si v každé situaci. Zásahová jednotka je parta tvrdých chlapíků a vy se můžete stát na půl dne jedním z nich. Obléci si jejich výstroj a naučit se základy taktiky, osvobozování rukojmích a další věci, které v životě nezbytně potřebujete! A víte, že si budete moci zastřílet z Kalašnikova?

Nikde nenajdete lepší nabídku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poukaz na zážitek platí 12 měsíců a dostanete ho v krásném designovém balení nebo v elektronické vánoční podobě okamžitě do emailu. A kdybyste se náhodou netrefili do vkusu, zážitek dá se bezplatně vyměnit za jiný z nabídky Zážitky.cz. No nekupte to! Všechny zážitkové vánoční akce najdete pod odkazem níže. Tak rychle, než bude pozdě!

Další články

Načítám