Hlavní obsah
Článek

Tento skvost by rád pod stromečkem našel určitě i Jakub Vágner. Kalendář spojující obnažené modelky s úlovkem snů je touhou každého rybáře.

Modelky se už od podzimu předhánějí v tom, která dvanáct stránek odpočítávajících příští rok zaplní žhavějším materiálem. Ze samotné ženské nahoty už v době prosycené erotikou nikdo nejde do kolen, ale když se k obnaženým křivkám přidá pořádný kapr, dostáváme se do zcela jiné dimenze kalendářového umění.

Němec Hendrik Pöhler v roce 2014 přišel s originální myšlenkou spojit rovnou dvě mužské touhy v jeden produkt. Kalendář Carponizer poskytuje pohled na sexy ženy, jejichž intimní partie halí šupinatý protagonista. Pikantní snímky pro příští rok vznikly ve Francii a hlavní hvězdou byl gigantický kapr, o jehož blaho se během focení starali dva asistenti. Ryba byla chycena na speciální udici zabraňující poranění a po pózování se vrátila zpět do svého přirozeného prostředí.

„Každý kapr je jedinečný. Liší se od sebe velikostí i zabarvením. Existují v nejrůznějších variantách,“ zdůvodnil autor obskurního kalendáře svou zálibu právě v tomto živočišném druhu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám