Hlavní obsah
Článek

Na několik měsíců odjela Kateřina Sokolová (34) za prací na slunné Miami. Nám se ale přední česká modelka ze zorného úhlu neztratila. Dostaly se k nám snímky, které Katka za velkou louží fotila „Editorial jsem fotila se skvělým fotografem Chendem Perezem. Editorial ve stylu filmového světa vznikal v populární Miamské čtvrti Wynwood.

„Miami je skvělé město, kde je stále co objevovat a podnikat. Mimoto teď tu probíhá Art Basel, takže ve volných chvílích navštěvuji galerie umění a různé doprovodné akce,” říká modelka, které donedávna na Floridě dělal společnost partner Michal Valenta. Nyní už je ale za velkou louží sama. „Můj partner je už zpět v České republice, ale díky tomu, že tu je spousta přátel z České republiky, tak se tu necítím sama. Byla tu za mnou na návštěvě i moje maminka, ta už se ale taky vrátila zpět do Čech,” říká.

Kromě zmíněného editorialu už Katka v Americe stihla nafotit fotografie s Eduardem Rangelem a taky pózovat pro známou šperkařskou značku z New Yorku Julie Vos. Otevřená je ještě cesta na focení na Jamajku a do Kolumbie.

Do Prahy se nejkrásnější Češka roku 2007 vrátí těsně před Vánoci. „Už se moc těším na moje blízké, rodinu a předvánoční atmosféru. Nejvíce asi na svařák na vánočních trzích,” říká Katka, která naváže na svou práci pro nadaci podporující děti trpící poruchou autistického spektra. „Hned po návratu budu na těch na Václavském náměstí představovat charitativní kalendář mého nadačního fondu AutTalk, který zde bude k dispozici k prodeji,” vzkazuje z velkého světa Kateřina Sokolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám