Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňskou Českou Miss World Andreu Kalousovou jsme dlouho neviděli, a protože byla jedním z hostů otevírací párty nového klubu, vyzvídali jsme, co všechno je u ní nového. Má po maturitě, studuje a také je zamilovaná.

"Úspěšně jsem odmaturovala na zdrávce a pokračuju ve studiu. Chodím na jazykovou školu, je to roční kurz a pak mám v plánu ještě vysokou školu. Do toho si dělám nějaké focení, přehlídky a takové věci, které zvládnu ještě ke studiu," vypočítala Andrea.

Ta vypadá nejlépe za dobu, co ji známe. Povedlo se jí i pořádně zhubnout. "Po maturitě jsem měla víc času na běhání, taky mi hodně pomohla strava. Začala jsem pravidelně jíst po dvou hodinách. Kdysi jsem o tom četla, ale nevěřila jsem tomu, ale když jsem to vyzkoušela na vlastní kůži, můžu to jenom doporučit. Cítím se mnohem lépe," prozradila Kalousová, která se za tři měsíce zmenšila o čtyři centimetry v pase.

My ovšem zaslechli i o další novince v Andreině životě. Má nového přítele, moderátora Kazmu, s nímž chodila například moderátorka Kateřina Kristelová. "Můžu jenom říct, že mám velkou lásku. A když už se ptáte na Kazmu, tak jsme spolu fotili merch, bude to tisíc triček, které si můžete koupit," neměla se k podrobnostem Andrea.

Reklama

Další články

Načítám