Hlavní obsah
Článek

Ve společnosti se bok po boku neobjevují příliš často. Adam Mišík si svou partnerku Dianu Kratochvílovou střeží a na oficiální akce většinou vyráží bez ní. Před pár dny se ale sympatický pár

objevil před objektivem fotografa Ondřeje Pýchy kvůli focení vánoční charitativní kampaně.

Využili jsme příležitosti a vyzpovídali jsme bývalého účastníka soutěže Tvoje tvář má známý hlas a úspěšnou modelku ze stáje Czechoslovak Models jaké jsou jejich plány na blížící se svátky. „Vánoce jsou pro nás oba strašně důležité už jenom proto, ze je můžeme trávit společně se svými rodinami. Oba cestujeme po světě na dlouhou dobu a být všichni pohromadě, to je pro nás ten nejkrásnější dárek,” nechala se slyšet Diana. Vzápětí ji doplnil Adam: „Hmotné dárky jsou až to úplně poslední, co si přejeme. Nejvíce si přejeme zdraví našich rodičů, aby tu byli s námi co nejdéle a rok co rok jsme se scházeli u štědrovečerní tabule.”

Tento rok bude 24. prosince trávit Adam a Diana každý se svými rodiči, ale nevěší hlavu. „I přesto, že s Adamem nebudeme na Štědrý den spolu, užijeme si to každý naplno,” dodává s úsměvem Diana Kratochvílová.

Kromě muzikanta Adama Mišíka se do vánoční kampaně, která pomáhá, zapojila herečka Dana Batulková s dcerou Marianou Prachařovou, Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová nebo badmintonista Petr Koukal. „Nápad se mi moc líbí, proto jsem se rozhodl ho podpořit,“ říká Adam Mišík. „Myslím, že to je nejdůležitější součást vánočních svátků – abychom je strávili se svými blízkými a užili si rodinnou atmosféru. A neustálá přítomnost telefonu je někdy překážkou,“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám