Hlavní obsah
Článek

Přítelkyně Jaromíra Jágra (52) se nechala vyfotit na sérii snímků v prádle a byla i hlavní hvězdou charitativní módní přehlídky, kde se její fotoobraz dražil. "Ze začátku jsem se toho bála. Vím, že to ode mne teď bude znít vtipně, ale jsem nějakým způsobem stydlivá," řekla nám s úsměvem Veronika Kopřivová (33), jejíž snímky, jak v sexy prádélku tančí u tyče, obletěly skoro všechna média.

"V prádle jsem ještě nikdy takhle nefotila, ale nakonec všechno dobře dopadlo," mínila. Její fotografie už viděl i její partner, tak nás zajímalo, zda nestál o to, aby je vydražil sám. "Myslím, že kdyby tady byl, určitě by dražil. Jaromír neviděl finální fotku, i já ji dnes viděla poprvé. Viděl jenom backstage fotky a určitě se mu líbily," svěřila Veronika.

Pár dní, které tady strávila, prý bylo hektických. "Byla jsem jen na takovém rychlém nákupu na hodinu, představovala jsem si, že tady pokoupím vánoční dárky, ale nestihla jsem to. Opravdu jsem tady měla hodně povinností, spojených s touto akcí. Pak tady byl časový posun, jetlag, takže to pro mne bylo docela náročné. Do toho měl Jaromír zápasy, takže jsem si dávala ve dvě ráno budíka. Spala jsem maximálně čtyři hodiny denně," postěžovala si trochu.

"Osobně jsem si to tady moc neužila. Přemýšlela jsem, že bych si pobyt prodloužila, ale přece jen budou Vánoce a musím je doma trošku nachystat. Teprve budu péct, protože minulý rok jsem pekla s předstihem, ale nakonec jsem před Vánoci pekla znovu, protože to všechno zmizelo. Já ho tedy nejedla. Na cukroví moc nejsem, jím jenom úly, které teda nedělám. Peču Jaromírovy nejoblíbenější. To jsou perníčky, linecké a rohlíčky a víc toho dělat nebudu. Radši si dám ten salát," doplnila Veronika, která bude s Jágrem trávit už druhé vánoční svátky a ráda by je připravila ještě lépe než tehdy poprvé.

"Ale říkal, že rohlíčky ani ostatní cukroví už nejde udělat lepší. Budu se snažit a myslím si, že druhé Vánoce budou lepší, protože už se víc známe. Budeme jenom ve dvou," prozradila, že Jaromírova maminka na Floridu nepřijede. Už se ale seznámily. "Už v létě, když jsme přiletěli. Osobně ke mně neměla nic, aspoň o tom nevím. Myslím, že vztah máme velice hezký," myslí si Veronika.

Před přehlídkou jsme stihli probrat i všechny spekulace, které proběhly médii od těhotenství, zásnub až po koupi bytu pro ni. "Nevím, od koho to přišlo, asi na to nemám co říct," ukázala nám ploché bříško i prsteníček bez prstenu. "A pokud jde o ten byt, tak nevím, proč jsem bydlela na hotelu, když ho tady mám," smála se.

Reklama

Další články

Načítám