Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) je sama. Po dvou letech se rozešla se svým bohatým slovenským přítelem Adrianem Pituchem (29). Moderátorka nováckých televizních zpráv to potvrdila Super.cz.

"Ano, je to pravda. Rozešli jsme se. Několik měsíců již žiji sama," řekla Super.cz Ochotská. Důvod rozchodu ale krásná Michaela upřesnit nechtěla. Mluví se o tom, že ji Adrian často podváděl a také měl prý obrovské dluhy.  "O soukromí jsem nikdy nemluvila a o důvodech se ani nyní bavit nebudu. Není to příjemné a určitě bych nic podobného nepřála žádné ženě," dodala Ochotská.

O rozchodu se spekulovalo již několik měsíců. Moderátorka to ale popírala. Naposledy byla načapána paparazzi v centru prahy v luxusním Bentley s neznámým mladíkem, o kterém později tvrdila, že je jen kamarád. Už tehdy však Míša s Pituchem nežila.

S Adrianem Michalela žila v luxusním domě v Praze na Šeberově a před rokem se zasnoubili. Společně si pořídili rhodéského ridgebacka Charlieho. Adrian Míšu psím mazlíčkem překvapil k narozeninám. Nyní je velké lásce konec a sexy moderátorka je zase volná.

Před Pituchem chodila Ochotská s fotbalistou Tomášem Ujalušim. Mluvilo se o románcích s hokejistou Martinem Ručínským nebo tenistou Radkem Štěpánkem. Kdo přijde na řadu tentokrát?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám