Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vypadá úchvatně, což ostatně nedávno dokázala i fotkami z dovolené nebo při nákupu plavek, navíc má i tak roztomilý projev, že by před ní samou rozněžnělostí v sekundě roztály i hluboce zamražené potraviny. Mrkněte na video s krásnou Ivanou Korolovou a posuďte sami!

Možná někoho rozesmutní, že tahle půvabná zpěvačka a herečka je zadaná, jenže pomalu to vypadalo, že už dlouho ani nebude.

„Teď to bylo hodně náročné. Dokončovala jsem zkoušky muzikálu Mefisto, do toho byl další projekt. Skoro vůbec jsme spolu teď nebyli, byla jsem častěji v divadle. Měla jsem pocit, že mám vztah spíš s divadlem než s ním. Ale nějak to spolu už umíme, tak snad to spolu zvládneme. Rozchod zatím neplánujeme,“ řekla Super.cz kouzelná Ivana na jednom z posledních představení velmi úspěšného muzikálu Mamma Mia!, který končí na Silvestra a na zbývající termíny je v prodeji už jen pár kusů lístků.

„Hraju tam Sophii, která hledá tatínka mezi třemi potenciálními. Jsem vlastně dcerou Leony Machálkové,“ vysvětlila Korolová, která kromě toho vystupuje i v muzikálu Ať žijí duchové!. Navíc je hodně známá také z dabingu, její hlas se naposledy objevil v animáku Trollové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám