Hlavní obsah
Článek

Ryan Reynolds (47) i jeho manželka Blake Lively (36) jsou obdivovanými hereckými hvězdami, jejich dcerky však dosud viděli jen nejbližší příbuzní. Dokonalý pár teď udělal výjimku a pochlubil se svými poklady na hollywoodském chodníku slávy.

Kanadský herec se zařadil mezi legendy a dočkal se své hvězdy na turisty nejnavštěvovanější ulici Los Angeles. Už samotná přítomnost Ryana a jeho krásné ženy by byla dostatečně zajímavou událostí. Slavní manželé se však postarali o obrovskou senzaci, když před fotografy zapózovali se svými dcerkami.

Reynolds a Lively si své soukromí přísně střeží a snaží se potomky před médii chránit. Hvězda na chodníku slávy je však pro představitele komiksového Deadpoola takovou poctou, že na slavností odhalení přivedl celou rodinu. Dvouletá James si zájem o její osobu užívala, tak jí snad rodiče podobnou zábavu dopřejí častěji. Tatínkův trumf sledovala i její teprve dvouměsíční sestřička, jejíž jméno rodiče prozatím drží v tajnosti.

„Rád bych poděkoval své ženě, která je pro mě vším. Je to ta nejlepší věc, co mě mohla kdy potkat. Změnila jsi mi život. Dala jsi mi dvě naprosto úžasné děti,“ poděkoval Reynolds své milované manželce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám