Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nad oázou stoupá sloupec zvířeného prachu. V zatáčce se objevuje první kopyto, následované kloubnatou velbloudí nohou a záhy celým velbloudem. Závod je v plném proudu a sázkaři vzrušeně pokřikují jeden na druhého. Kdo vyhraje, a kdo bude salát a skončí poslední?

Velbloudí dostihy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velbloudí dostihy jsou ideální zábavou pro celou rodinu. Nesejde na tom, jestli vám je osm, osmatřicet nebo osmdesát, zběsilé závody hrbáčů nadchnou každého. Ve hře se na trati okolo pyramidy prohání pět různobarevných korábů pouště a hráči sází na jejich umístění. Nejúspěšnější sázkař vyhraje hru.

Velbloudí dostihy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Háček je v tom, že velbloudi si ve Velbloudích dostizích tuze rádi lezou na hrb – a spodní velbloud, pokud vyrazí vpřed, s sebou vezme všechny své druhy, kteří mu tou dobou trůní na zádech. Závod je díky tomu do poslední chvíle napínavý, neboť i ten nejposlednější účastník se může vmžiku během jednoho kola prodrat do čela. Je to zkrátka velká divočina.

Velbloudí dostihy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pravidla hry jsou přitom jednoduchá až triviální – hráč má na výběr ze čtyř snadných akcí a víc znát nepotřebuje. Děti budou nadšené z dovádivých ilustrací a zábavného mechanismu v podobě pyramidy, dospělé potěší svižné tempo hry a napínavá atmosféra. Najednou přitom může hrát až osm hráčů. Tyhle dostihy si prostě nemůžete nechat ujít!

Další články

Načítám