Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Karel Gott (†80) využil včerejšího slunného počasí a volného nedělního dne naprosto dokonale. Se svou ženou Ivanou (48) a dcerami Charlotte Ellou a Nelly Sofií vyrazil na dobrodružný výlet. A Super.cz byl u toho. Čtyřčlenná rodina si to namířila do Starých Hradů u Jičína. Na hradě, kde původně stála tvrz, která patřila templářským rytířům, čekal na Karla Gotta a jeho holky nabitý odpolední program.

Po slavnostním obědě, na kterém se podával speciálně upravený bažant, absolvovali Gottovi prohlídku strašidelným hradem, ochutnávku vín z místní vinotéky a také křest speciální pohádkové knihy s příznačným názvem Starohradské pohádky čaroděje Archibalda, která se skládá z osmi původních pohádek. Autory knihy jsou Rudolf a Petra Sukovi.

Patrony knihy se stali nejen manželé Gottovi, ale také jejich dvě malé dcerky. „Knize přejeme hodně štěstí a úspěšnou cestu ke čtenářům. Je to velmi milý a fascinující počin nejen pro děti, ale také pro dospělé,“ nechali se slyšet manželé Gottovi. Karel, který se se svými dcerami pohádkám věnuje opravdu intenzivně, dokonce prozradil, jaká postava mu v současných moderních pohádkách trochu chybí. „Určitě postava, která dokáže zajistit, aby pravda zvítězila nad lží,“ uzavřel povídání s potutelným úsměvem zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám