Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Celebrity se loni do manželství příliš nehrnuly. Pro spoustu z nich bude rok 2016 spíše ve znamení rozchodu či rozvodu. Žádný pár však odloučením nešokoval tolik jako Angelina Jolie (48) s Bradem Pittem (60).

Sérii katastrof v soukromí slavných tváří odstartovala žádost o rozvod, která přišla pouhý rok po svatbě Johnnyho Deppa (60) a bisexuální Amber Heard (37). Záhy se objevilo obvinění z toho, že slavný herec svou manželku bil, a na ni pro změnu prasklo to, že před svatbou s Deppem uzavřela svazek se ženou. Veřejné praní špinavého prádla nakonec vyřešilo mimosoudní odškodné pro Amber.

V září se potvrdilo to, o čem se už dlouho spekulovalo. Angelina Jolie podala žádost o rozvod s Bradem Pittem a dostala všech šest dětí do vlastní péče. Hollywoodský fešák čelil nepříjemnému vyšetřování kvůli údajnému napadení syna Maddoxe, ale nakonec byl shledán nevinným. K dětem má však velmi omezený přístup.

Mariah Carey (54) plánovala pohádkovou svatbu, ale nakonec jí zbyl jen zásnubní prsten s obřím diamantem. Australský miliardář Jamese Packer jí dal košem a opětovně macatá zpěvačka se mu pomstila tím, že se dala dohromady se svým výrazně mladším a útlejším tanečníkem Bryanem Tanakou.

Smolařkou roku je Taylor Swift (34). V hudebním šoubyznysu sice vydělala ze všech zpěvaček nejvíce, ale v roce 2016 zažila hned dva rozchody. V červnu vyšlo najevo, že skončil její románek s Calvinem Harrisem, a brzy se ukázalo, že si podezřele rychle našla náhradu v podobě herce Toma Hiddlestona. Další pokus o lásku ovšem skončil po třech měsících.

A aby toho neštěstí ve VIP kruzích nebylo málo, na svatbu mohou zapomenout i zpěvačky Lady Gaga (38), Iggy Azalea (33) i Demi Lovato. Po novém partnerovi se bude muset poohlédnout Diane Kruger. Drew Barrymore a Naomi Watts budou rovnou shánět i náhradního tatínka pro své děti.

Který pár vás v roce 2016 rozchodem nejvíce překvapil?
Angelina Jolie a Brad Pitt
69,7 %
Amber Heard a Johnny Depp
2,9 %
Mariah Carey a James Packer
1,4 %
Taylor Swift a Calvin Harris
2,6 %
Lady Gaga a Taylor Kinney
3 %
Naomi Watts a Liev Schreiber
4,8 %
Diane Kruger a Joshua Jackson
6 %
Iggy Azalea a Nick Young
1,3 %
Drew Barrymore a Will Kopelman
5,3 %
Demi Lovato a Wilmer Valderrama
3 %
Celkem hlasovalo 11708 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám