Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Přestože Felix Slováček přestal trapně zapírat a už se bez mrknutí oka veřejně ukazuje se svou milenkou Lucií Gelemovou, Dagmar Patrasová (67) prý ani na vteřinu neuvažovala nad tím, že by ho vyrazila od štědrovečerního stolu. „Bude s námi,“ potvrdila Super.cz.

„U štědrovečerního stolu budou děti, Míša (manželka Felixe juniora – pozn. red.), miminko, já a Felix. On tedy asi,“ není si ještě jistá Patrasová. Že se potká po večeři se svým italským přítelem, to je prý už ale tutovka.

Když se jí zeptáte na to, co ji v poslední době nejvíc potěšilo, úplně se rozplývá kvůli vydařeným koncertům. Co ji naštvalo, to také moc dobře ví, nechce to ale rozebírat. „Je to něco ze soukromí. Jak jinak. Jako vždy poslední dva roky,“ naznačila, že se opět jedná o Slováčka.

Nedávno se začalo spekulovat o tom, že by měla opět toužit po žádosti o rozvod. Na tohle téma se ale bavit už vůbec nechtěla. „Nejsme jediná rodina, které se něco takového stalo. Pojďme řešit něco jiného,“ prosila nás v čestlickém sushi baru.

Jedny Vánoce prý už v podobném zařízení strávila. „Už jsem vše měla připravené, ale dostali jsme chuť na čínu, tak jsme tam vyrazili,“ vybavuje si královna dětských srdcí.

Reklama

Další články

Načítám