Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partnerka Jaromíra Jágra (52) vyrazila před Vánocemi na pár dní do Česka. Návštěvu Prahy využívá Veronika Kopřivová (33) mimo jiné k pořizování vánočních dárků pro své blízké. A až se vrátí za velkou louži, má se Jaromír na co těšit.

„Čeká mě pečení, vaření a příprava Vánoc. Na Štědrý den má Jarda volno, tak chci mít vše krásné a nachystané,” má jasno Veronika Kopřivová, která vyrazila za nákupy.

Spíš než do luxusních butiků věhlasných světových značek bývalá finalistka České Miss 2012 vyráží podpořit české tvůrce. My jsme byli u toho, když nakupovala dárky u návrhářky Kateřiny Sochorové.

„Osobně si nepotrpím na luxusní značky. Mám ráda ručně vyráběné věci s příběhem a Katka pracuje i s kameny. Každý z nich má svoji energii podle znamení a to je přesně pro mě,” svěřila se nám Kopřivová.

Veronika dorazila ze Spojených Států do Česka primárně kvůli focení charitativního obrazu a módní přehlídce, která se uskuteční ve čtvrtek večer.

„Mám taky hodně práce se svým internetovým obchodem, a tak v Praze nemám moc času na nakupování. Proto jsem to tady vybílila,” smála se Kopřivová, jež se chystá odletět za velkou louži krátce po zmíněné přehlídce.

Reklama

Další články

Načítám