Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z herečky a modelky je v poslední době hlavně blogerka a užívá si, že na to konto může skoro pořád cestovat. Proto nás skoro překvapilo, když jsme Nikol Moravcovou (36) potkali v Česku, konkrétně ve Špindlerově Mlýně. "Přijela jsem zkontrolovat sněhové podmínky, mám to tady hrozně ráda. Ale už jsem byla i na Klínovci a na Lipně," vysvětlila.

"Na ježdění jsou v Alpách lepší sněhové podmínky, ale ve Špindlu to mám ráda na ty svařáčky a dobrou společnost. Je tady spousta známých, mám pocit, jako by to byl nějaký letní festival, akorát v zimě. Je to jako v létě ve Varech," srovnala Moravcová svoji návštěvu hor, kde moc nejezdila, s podobnými návštěvami filmového festivalu, kde zase moc nechodí na filmy.

I když zima u nás není letos zatím zrovna krutá, Nikol už se těší k moři. "Do tepla jezdím v zimě vždycky. Letos bych chtěla vzít tatínka na Zanzibar na potápění. Doufám, že to vyjde, protože je to jedinečná příležitost, kdy můžeme jet spolu sami s tátou," mínila Nikol, z čehož jsme usoudili, že momentálně nemá žádný vážný vztah.

"Tatínek je teď jediný muž v mém životě. Už to bude rok, co jsem se oficiálně rozešla. Neříkám, že nikoho nemám, ale není tady nikdo oficiální. Ale rozhodně nestrádám, je toho až dost. Ale jsou tu Vánoce, tak se těším, že budu dostávat spoustu dárků a taky budu muset hodně dárků darovat. Ale je to hrozně fajn, já si to užívám. Celý život jsem byla ve vztahu a teď je fajn si s klukama zablbnout," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám