Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po skončení show Tvoje tvář má známý hlas se zpěvačka Anna Slováčková (28) vrátila ke svému běžnému životu, i když se jí prý po Tváři trochu stýská. "Ale hraju v muzikálu Alenka v kraji zázraků a v Semaforu jsme měli premiéru hry Skleněné prkno, tak si na práci nestěžuji," řekla Super.cz.

V soukromí už je to trochu slabší. Anička má po rozchodu s přítelem, Dominikáncem, za nímž jezdila do jeho domoviny. Nového partnera nemá. "Na chlapy jsem momentálně rezignovala," krčila rameny.

"Nebyl na to čas, energie a nervy. Teď jsme dobří kamarádi a jsem ráda, že to takhle skončilo," vysvětlila rozchod s expartnerem.

"Ta vzdálenost by ani nebyla takový problém, spíš to, že jsme každý od vztahu čekali něco jiného. Přestali jsme si rozumět. Čekal, že se přestěhuju do Dominikány, a já chtěla zůstat tady. Nemůžu po nikom chtít, aby se někam stěhoval kvůli mně, tak jsem usoudila, že bude lepší, když si každý půjdeme vlastní cestou," iniciovala rozchod právě sama Anička, takže s ním byla smířená a ani u srdce ji nezabolelo.

"Když jsem věděla, že bez sebe budeme šťastnější než spolu a zůstaneme dobrými přáteli i nadále, tak není, proč by srdce bolelo," krčila rameny s tím, že ovšem neví, kdy se zase do Dominikánské republiky na dovolenou podívá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám