Hlavní obsah
Článek

Čeká opravdu jen jedno dítě? Nebo porodí kromě něj i Helenu Růžičkovou? Manželka slavného prince z Tří oříšků pro Popelku Monika Trávníčková se asi naposledy před velmi brzkým porodem objevila na párty a překvapila obřím bříškem. Jako by čekala hned několik potomků slavného pohádkového prince. Mrkněte na video a podívejte se na snímky.

„Mám to za pár. Každý den, když vstávám, říkám si, že je to už už. Tašky jsou připravené, stačí jen vyjet. Máme trošku menší porodní váhu. Uvidíme, jestli budeme muset do porodnice dříve na dokrm. Ale říkám si, že čím dřív budu rodit, tím líp. Třeba to do Vánoc stihneme a budeme pod stromečkem už ve třech,“ řekla Super.cz Monika na otevření sushi baru v Praze-Čestlicích.

I když ostatní celebrity s chutí koštovaly slivovici či hruškovici i bez oněch pilulek, Trávníčková samozřejmě vynechala. „Ale všichni už od čtvrtého měsíce tipovali, že čekám kluka, protože jsem si k jídlu musela dávat sklenici piva. Tělo si vyžadovalo hořké,“ svěřila se nám.

Pavel Trávníček (73) se jejím požehnaným stavem moc nevzrušuje, otcovství pro něj není novinka. Spíš ho vyděsilo, jak drahá je dnes výbava pro miminko. A plánuje nejkrásnější svátky roku.

„Vánoce budou normální české s kapříkem a kapříkovou polévkou. Dělám ji každý rok sám, protože ji umím skvěle. Zbytek udělá pravděpodobně Monika, pokud ještě bude doma,“ prozradil nám.

Dvojice má už pro očekávaného potomka i jméno, ale drží ho pod pokličkou.

A co bylo na těhotenství nejhorší? „Ta čekací doba, devět měsíců. Normálně jsem ale fungovala a pracovala do poslední chvíle. Nejlepší je naopak to, že mohu jíst cokoliv a jakékoliv množství a mohu to svést na dítě. Není to na mně vidět, až na to břicho,“ dodala Monika Trávníčková.

Reklama

Další články

Načítám