Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice Libuška Vojtková zapojila nového přítele, podnikatele Ivana Blayera, do rodinného života. Ivan je kamarád jejího prvního manžela Daniela Hůlky (55). Už se ale stačil spřátelit i s jejím druhým exmanželem Pepou Vojtkem (58). Super.cz je zastihl, když si chlapsky na přivítanou plácali po ramenou.

Libuška vzala Ivana na charitativní fotbalové utkání, kde hrál její druhý manžel, s nímž má syna Matyáše. Chlapeček po tátovi fotbalové nadání podědil a hned si spolu také zahráli. Tanečnice s novým partnerem je s úsměvem sledovali z tribuny. "Máme se skvěle, všechno je tak, jak má být," libovala si Libuška.

Na akci divadel Broadway a Hybernia v Průhonicích nechyběl ani poslední Libuščin přítel Marian Vojtko (51), který se s Ivanem také zná. Všichni působili jako jedna velká rodina. Chyběl jen Daniel Hůlka, který sice také v muzikálech těchto divadel hraje, ale nikomu se ani neozval. Pozvaný byl ovšem také.

Reklama

Další články

Načítám