Hlavní obsah
Článek

Odchody známých osobností bohužel neprobíhají vždy jen přirozenou cestou. Připomeňme si ty nejsmutnější události roku 2016.

V dubnu celou planetu obletěla poněkud bizarní zpráva o smrti indonéské zpěvačky, již do té doby znalo jen pár jejích fanoušků. Irma Bule (†29) chtěla svůj koncert zpestřit hadí show, ale bohužel během vystoupení šlápla na kobru, která reagovala smrtícím uštknutím.

Fanoušky sci-fi ságy Star Trek krátce před premiérou nového dílu s podtitulem Do neznáma šokovala zpráva o nečekané smrti herce Antona Yelchina (†27). Představitel důstojníka Čechova zemřel před branou svého domu v Los Angeles, kde jej ke zdi přimáčklo jeho vlastní špatně zaparkované auto.

Dvě nejhorší tragédie se odehrály na půdě Mexika, kde nejsou mafiánské praktiky žádnou vzácnosti. Modelka Karla Garcia (†23) byla maskovanými útočníky zastřelena přímo před svými dvěma dětmi ve věku dvou a pěti let. Další obětí mexických kriminálníků se stal moderátor Renato Lopez (†33), jehož tělo se známkami střelby bylo nalezeno v opuštěném autě.

Každoročně se v šoubyznysu najdou také lidé, kteří si dobrovolně zvolí odchod na onen svět. Pro sebevraždu se rozhodl homosexuální režisér Fred Caruso (†41) i herečka Lisa Lynn Masters (†52), jejíž život skončil oběšením na sukni v hotelovém pokoji.

Reklama

Další články

Načítám