Hlavní obsah
Článek

Lucie Borhyová (46) všechny pořádně překvapila! Moderátorka Televizních novin pokaždé dbá na to, aby nevybočila z role decentní dámy, při focení kalendáře, v němž vypadá skvěle, a to nejen v plavkách s pořádně nabušeným dekoltem, ale došlo kupodivu i na focení bez horního dílu plavek. Nejpopulárnější česká televizačka odhodila stud i zábrany a pochlubila se dary přírody. Jenže pak snímek putoval do trezoru. Super.cz ho však získal!

Agentura, která si na svůj každoroční kalendář Lucii najala, posílala médiím snímky z focení horem dolem, jeden z nich však podle všeho měla od samotné hvězdy televize Nova zakázaný. A jde právě o ten, na němž se chlubí úchvatnými ženskými přednostmi.

Na křtu dílka, na němž kvůli průsvitným šatům předvedla spodní prádlo i skvostný zadeček, však sama embargo porušila, když při listování kalendářem narazila právě na snímek, který byl do té doby prakticky trezorový.

A my jsme rádi, že se nakonec fanoušci Borhyové dočkali. Samotných kalendářů totiž bylo kvůli exkluzivitě vytištěno jen sto kusů, takže by se jinak její nahotou mohlo kochat jen pár lidí…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám