Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michal Jančařík (41), kterého znají diváci televize Nova z relace o počasí, podstoupil před měsícem plánovanou transplantaci ledviny. S orgánem měl dlouhodobé obtíže, zvětšil se mu a v létě dokonce praskl.

Tři dny po operaci se bohužel vyskytly komplikace a Jančařík podstoupil neplánovanou operaci míchy, po které přestal cítit dolní končetiny.

Moderátor proto pořád leží v nemocnici, bojuje jako lev a věří, že končetiny nakonec rozpohybuje. Všem, kteří ho podporují, nyní poslal z nemocnice vzkaz.

„Přátelé, kamarádi, kolegové, děkuji vám všem moc a moc za veškerou vaši podporu, kterou mi vyjadřujete, není momentálně bohužel v mých silách vám všem samostatně odpovídat a děkovat, ale chtěl bych tímto ještě jednou moc a moc poděkovat, za veškerou vaši lásku, podporu, naději a energii, kterou mi dáváte. Stejně tak moc a moc děkuji všem sestřičkám, terapeutům, lékařům a všem ostatním, kteří se ze všech sil snaží, abych byl jako dříve a mohli jsme se opět potkávat prostřednictvím televizní obrazovky či ještě raději osobně,“ napsal na sociální síti Michal.

Moderátor poctivě rehabilituje a doufá, že se brzy dostaví výsledky a opět se postaví na nohy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám