Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) měsíc po svatbě září štěstím. Ještě ale s manželem Radkem Vonešem nestihla svatební cestu. "Nikdy jsem nevěřila, kolik starostí může být kolem stavby domu. Musíme pořád kontrolovat řemeslníky," vysvětlila Super.cz, proč se její líbánky zdržely.

"Na přelomu září a října ale odletíme do Turecka. Vzhledem k mému strachu z létání to je pro mne vnitřní boj," upřesnila s tím, že se jim snad na líbánkách podaří zapracovat na druhém dítěti. "Každopádně chceme pro Daníka ještě sourozence. A kdyby to byla vysněná Julinka, bylo by moje štěstí dokonalé," rozplývala se.

Ilona už naskočila do práce, od pátku opět vystupuje v muzikálu Kat Mydlář. Byt v Praze, kde by měla azyl, si ale ještě nenašla. "Zatím využívám pohostinství našich přátel. Nejdůležitější je, abychom dostavěli náš dům u Brna. Zatím bydlíme u Radkových rodičů," vysvětlila. Stěhovat se prý budou po dovolené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám