Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) předvedla, že rozhodně nepatří do starého železa. Modelingu se věnuje už jen příležitostně a je to škoda. Nyní nafotila novou kolekci luxusních kožešin a na snímcích vypadá úžasně.

"Vlaďka má obrovské charisma a pózování má v krvi. Nic jí nemusíte říkat, ona přesně ví, jak se postavit, zatvářit. Je krásná a navíc je to skvělý člověk," řekla Super.cz Nikoleta Apostolu, která se starala o celý styling focení kolekce Fashionplanet.

I když ochránci zvířat budou zase v pohotovosti, Vlaďka si z toho nic nedělá. I v soukromí nosí pravé kožešiny ráda. "Pokud někdo nejí maso, nenosí kožené boty a je striktní i v dalších věcech, rozumím jeho názoru na oblékání kožešin. Ale já mám pocit, že nejvíc to kritizují ti, co přesně tohle dělají," řekla Super.cz Erbová, která nafotila novou kolekci s fotografem Danem Zahrádkou.

Vlaďka se vedle modelingu věnuje své nadaci Vlaďka dětem, která v předvánočním čase zorganizovala akci Hvězdy dětem, kdy známé tváře vytvářely adventní věnce, jejichž výtěžek poputuje na podporu malých onkologických pacientů. "Vybralo se neuvěřitelných 142 510 korun. Je to neuvěřitelný a moc děkuju všem známým tvářím a lidem, kteří si věnec koupili, za podporu a pomoc. Díky této částce budeme moci podpořit dětská hemato - onkologická pracoviště a společně se podaří splnit vánoční dětská přání, která dětem vykouzlí úsměv na tváři," dodala Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám