Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Šlo o první rande, jež proběhlo pod bedlivou kontrolou poníka? Kdo ví. O Regině Holáskové (dnes Agia) a Zdeňku Macurovi (49) koluje, že tvoří nový pár. Nedávno spolu účinkovali v pořadu VIP Prostřeno!, kde to vypadalo, že se do sebe tihle dva účastníci reality show (ona byla v prvních VyVolených, kde zanechala hodně zvláštní dojem, on byl v drsnějším formátu zvaném život Ivety Bartošové) zakoukali. Teď Zdeněk vyrazil na návštěvu za Reginou, která bydlí v Brně v chatrči bez elektřiny.

Kvůli ní přestal v televizi jíst maso a vypadalo to, že jí velmi neobratně nadbíhá. Sám Zdeněk tvrdí, že mu je velmi sympatická, ale že o nic víc nejde.

„Na ranní procházce s Reginou u Brněnské přehrady s jejím poníkem,“ napsal k fotce na sociální síť Macura. Pro Super.cz pak k návštěvě přidal podrobnosti.

„Spřátelili jsme se a domluvili jsme se, že bychom spolu dělali na jednom projektu. Jak se zabývám domácím násilím, dostal jsem se i k tomu, že existují podobné formy týrání a šikany třeba i na pracovišti a podobně. Uvažujeme o tom, že bychom spolu natáčeli naučné pětiminutovky, v nichž bychom oba vystupovali. Teď jsme si o tom ale nepovídali, měli jsme na probírání jiná témata,“ řekl Super.cz Zdeněk.

Možná, že Reginu začne také zachraňovat, stejně jako kdysi Ivetu Bartošovou. Té byl ještě před jejím seznámením s Josefem Rychtářem krátkou dobu sponzorem a pak také přítelem. Bartošová to pak zapřela, když se ale rozhodla později budoucího manžela zbavit, zavolala Macurovi, kterého do té doby veřejně ponižovala svými prohlášeními o psychopatovi, a nechala se jím odvézt do Itálie. Když ji naivní Zdeněk omrzel, zavolala opět Rychtářovi, a Macuru nepravdivě osočila z toho, že ji unesl. Důkazy ale hovořily proti ní a policie vyšetřování odložila s tím, že žádný trestný čin se nestal.

Tak doufejme, že Zdeněk Macura zase nenaletí…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám