Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bára Štěpánová se divákům neodmyslitelně zapsala do myslí coby vnadná Bedřiška z Básníků a sestřička Babeta z Ordinace v růžové zahradě.

V revolučním roce 1989 pak o sobě dala vědět coby aktivní členka recesistického uskupení Společnost za veselejší současnost. Nepřehlédnutelná dáma, která už zdálky září díky svému zrzavému účesu, dnes slaví sedmapadesáté narozeniny.

Přibývající roky na Báře nejsou téměř znát, protože už léta vypadá pořád skoro stejně, zato její módní kreace jsou čím dál tím víc výživnější. Oblíbená herečka zkrátka bývá noční můrou všech módních policistů.

Ať už se na společenské akci prezentovala v podivném strakatém kimonu či v nevkusných, povětšinou průsvitných modelech, pokaždé posunula definici módního pekla ještě o kousek výš (níž?).

Aspoň je ale pokaždé sama sebou a to se cení. A pánové se většinou mají na co dívat, protože vnady čistě přírodního charakteru tato osobitá herečka nejednou odhalila v pořádném výstřihu. V roce 2009 dokonce na své vlastní svatbě oslňovala nejen ženicha Miroslava Barabáše, ale i přítomné svatebčany, v opravdu značně vyzývavých šatech. Není třeba dodávat, že do cudné nevěsty měla opravdu daleko.

A co teprve, když se Bára pustila do zahradničení v příliš krátkých šatičkách a ukázala celému svému okolí, jaké zrovna nosí spodní prádlo...

Reklama

Další články

Načítám