Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejznámějších plus-size modelek Robyn Lawley už se jen stěží dá označovat za plus-size. Sedmadvacetiletá Australanka, která se jako první ‚nadměrná‘ modelka dostala do plavkového vydání Sports Illustrated nebo na obálku australského Vogue, nedávno fotila na pláži v mexickém Cancúnu. Jelikož na sobě pochopitelně měla jen bikiny, nešlo si nevšimnout, že tak nějak přichází o své pověstné křivky, díky nimž byla v módním průmyslu výjimečná.

Půvabná Lawley by si měla dobře rozmyslet, zda bude i dál hubnout, jelikož na křivky klasických modelek zřejmě nedosáhne a v oblasti plus-size už má velké renomé. Sama se přitom jako teenagerka zkoušela prosadit v ‚normálním‘ modelingu, ale brzy zjistila, že udržet si velikost 36 je pro ni i s ohledem na výšku 188 centimetrů nemožné. Proto se rozhodla pro plus-size, kde udělala doslova díru do světa. Objevila se například v kampaních Ralph Lauren, Lane Bryant, Evans, Marina Rinaldi, H&M či Mango.

Podle záběrů z její poslední pracovní zakázky, kdy po pláži pobíhala vedle umělohmotných plameňáků, Robyn dost shodila na váze. Jako maminka téměř dvouleté dcery Ripley, má zřejmě více pohybu a na debužírování po restauracích už také čas nezbývá...

Reklama

Další články

Načítám