Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Únik za lepšími zítřky po nedávném oznámení rozvodu zřejmě chtěla podniknout jedna z nejvýraznějších zpěvaček posledních let Sia Furler užívající v hudební branži pouze své křestní jméno. Čtyřicetiletá umělkyně, která se obvykle halí do neforemných modelů a přes paruku jí není vidět ani do tváře, odjela do Mexika.

Od žádosti o rozvod s americkým tvůrcem dokumentárních filmů Erikem Andersem Langem uplynulo teprve několik dní. Australská zpěvačka a textařka hitů Chandelier, Elastic Heart, Cheap Thrills či společných písní s Davidem Guettou She Wolf a Titanium ovšem přenechala veškerou práci svým právníkům a odjela si pročistit hlavu na liduprázdné pláže v Mexiku. Společnost jí na dovolené dělalo hned několik přátel, s nimiž se nelehké životní období hned zvládá lépe.

Sia byla za Erika vdaná téměř dva a půl roku. Brali se v srpnu 2014 v jejím domě v kalifornském Palm Springs po pouhých dvou měsících od zásnub.

Reklama

Další články

Načítám