Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S lechtivými adventními videi amerického magazínu Love se letos roztrhl pytel. Do nápaditých spotů mnohdy s lehkou ironií, ale především erotickým nádechem, se vrhají i velmi slavné tváře. V jednom takovém, co stojí za zhlédnutí, se předvedla modelka Stella Maxwell coby Naomi Lapaglia, kterou ztvárnila ve Vlkovi z Wall Street Margot Robbie.

Slavné sexy scény krásné Margot, v níž si pohrává se svým bohatým a vlivným manželem Jordanem Belfortem (Leonardo DiCaprio) a využívá všech svých ženských zbraní, se tak pro tentokrát chopil právě šestadvacetiletý ‚andílek‘ Victoria’s Secret.

Mezi další z několika předvánočních video překvapení určených nejen pro čtenáře Love magazínu patří i spot se zpěvačkou Ritou Orou, kde v trojroli sexy bavorských servírek zpívá hit ze 40. let. Do projektu už se ale zapojily například i modelky Kendall Jenner, Bella Hadid, Irina Shayk či Ireland Baldwin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám