Hlavní obsah
Článek

Možná by stačilo, aby měla pusu na mluvení a jinak vypadala jako lidský špekáček. Moderátorka Lucie Borhyová (46) ale zvládá nejen svou práci, navíc má křivky mnohem lepší než lecjaká modelka. Mrkněte do fotogalerie a posuďte sami, jak to bohyni televizních obrazovek slušelo v Itálii!

Tam se vydala na žádost klienta, agentury, která každý rok vydává svůj kalendář a nejen letos se rozhodla sáhnout hodně vysoko.

„Lucie byla již loni tváří titulní strany našeho kalendáře Sociální rozdíly. Od té doby s námi spolupracuje a společně také vznikl nápad na kalendář, který vznikl v italské Terracine,“ řekl Super.cz Petr Větrovský ze společnosti. O jejich společném dílku jsme již psali, Lucie totiž v jižní Evropě nafotila velkou řadu fantastických snímků.

„Kalendář byl vytištěn v limitovaném nákladu sto kusů, což podtrhuje exkluzivitu, která neodmyslitelně patří jak k Lucii Borhyové, tak i k naší agentuře,“ dodal.

V rámci křtu, který se koná v úterý, proběhne i dražba, jejíž výtěžek poputuje na dobré účely. Kmotry kalendáře se stali šviháci Marek Vašut a Matěj Ruppert.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám