Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě ani nezačala vystupovat v muzikálu, a už je za hvězdu. Teprve desetiletá dcera bývalého fotbalisty Tomáše Ujfalušiho Kačenka dostala jednu z dětských rolí v připravovaném muzikálu Ferda Mravenec a na všech muzikálových akcích prostě musí být.

Nenechala si ujít ani bruslení s Ferdou, tedy s muzikálovým kolegou Vojtěchem Drahokoupilem. „Ráda sportuji a bruslení mě baví, ale poslední dobou jsem nervózní, protože se pořád soustředím na trénink zpěvu. Takže mě nohy pořádně neposlouchají,“ smála se vycházející hvězda muzikálové scény s tím, že svůj hlas trénuje denně i chystá se i k hlasové koučce.

A když už hlasová poradkyně, tak ta nejlepší. Kačenka bude chodit ke zpěvačce Lindě Finkové, která pomáhala účinkujícím v show Tvoje tvář má známý hlas. „Na Kačenku se už moc těším. Hlas má perfektní, takže už jen doladíme nějaké maličkosti. Věřím, že nebude žádný problém. U ní je strašně důležité, že chce zpívat, a to je už téměř zaručený úspěch,“ říká Linda Finková.

Nejvíce se ale dme pýchou bývalý fotbalový obránce Tomáš Ujfaluši, který svou dceru plně podporuje a doprovází na veškeré akce i zkoušky. „Netušil jsem, že umí a chce zpívat. Já i manželka pějeme maximálně v koupelně, aby nás nikdo neslyšel, a holka zpívá jako skřivánek, po nás to rozhodně nezdědila,“ směje se pyšný táta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám