Hlavní obsah
Článek

Na veřejnosti sice dál oficiálně prohlašují, že jsou přátelé, ale ve skutečnosti tvoří bůhvíproč přísně utajovaný pár. Vítězka České Miss Andrea Bezděková (29) a stříbrný letošní Muž roku Miroslav Dubovický se svlékli pro nemocné děti a jejich dotyky i rozpálená těla hovoří za vše. Mrkněte do obsáhlé fotogalerie!

Míra se s Andreou seznámil na soustředění Muže roku, od té doby bez sebe prakticky neudělají krok. Všichni kolem nich to vědí, že spolu jsou, i rodičům se navzájem představili, jenže naoko spolu nechodí. Že by kvůli rozchodu Andrey s dlouholetým partnerem, který nesla nelibě?

Kdo ví. Každopádně téhle dvojičce to mimořádně sluší. Vědí to, a tak se rozhodli ukázat se odhalení pro charitu.

„Mnozí z nás prožili hezké dětství. Čím více lásky jsme dostávali jako malí od rodičů, tím naše dětství bylo krásnější. Onkologicky nemocné děti neodmyslitelně potřebují lásku, ale i peníze, které si tato finančně velmi nákladná léčba vyžaduje. Díky vám můžeme podpořit a zpříjemnit pobyt dětem v nemocnici, v které kus svého dětství musí strávit,“ tvrdí Andrea a Miroslav na webu kalendáře Touha po životě, kde ho lze také zakoupit.

Výtěžek půjde na kliniku dětské onkologie v nemocnici Motole, v níž pracuje i Mírovo dvojče Martin, student medicíny, který se na produkci kalendáře také výrazně podílel.

Reklama

Další články

Načítám