Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé je spolu vyfotili už v létě, ale od té doby se jim buď skvěle dařilo držet vše pod pokličkou, nebo se jen dál oťukávali pouze v soukromí. Jednadvacetiletá modelka Kendall Jenner a rapper A$AP Rocky (28) se ale tentokrát vydali na romantickou večeři do luxusního a celebritami oblíbeného podniku Nobu v Malibu a z přítomnosti paparazzi vypadali dost zaskočeně. Pokud je to skutečně tak, jak to vypadá, po Kim Kardashian s Kanyem Westem a Kylie Jenner s Tygou by to byl další rapper v rodině...

Ovšem tady mají téměř všichni rodinní příslušníci na čokoládové polovičky zálusk. Nejen ‚matka pluku‘ Kris Jenner si po rozchodu s Brucem Jennerem (dnes Caitlyn Jenner) našla o dost mladšího milence Coreyho Gambla, ale i její dcery a jediný syn povětšinou podléhají snědým protějškům.

Kromě zmiňovaných Kim a Kylie má také Khloé vedle sebe sexy snědého samce, basketbalistu Tristana Thompsona, a jediný mužský zástupce klanu Rob Kardashian se před měsícem stal otcem malé Dream, kterou má s tanečnicí Blac Chynou. Jediná Kourtney Kardashian se svým Scottem Disickem 'trhá partu'. Nejstarší ze sester se stále nemůže vymanit z jeho citových spárů, a i když se s ním už několikrát rozešla, neustále se dávají zase dohromady.

Reklama

Další články

Načítám