Hlavní obsah
Článek

Sexy blondýnka Bára Mottlová (37) patří mezi naše nejsvůdnější herečky a své tělo se nebojí ukázat. Pyšní se výstavními trojkami a štíhlými nožkami bez známky pomerančové kůže. Jak to dělá? Zadarmo to není. Bára přiznává, že cvičit chodí několikrát týdně.

"Cvičím a miluju bikram jógu, je to skvělý způsob, jak protáhnout a zpevnit tělo, vyčistit hlavu a pěkně se v tomhle chladu zahřát. Taky chodím hodně pěšky nebo si sem tam zajdu do posilovny," řekla Super.cz Bára.

Prozradila, že miluje také relaxaci. "Ráda se rozmazluju masážemi, ale hlavně dobrým jídlem. Svoji ženskou oblou postavu mám moc ráda, ale s tím jídlem se musím krotit," dodala s úsměvem Bára.

A aby měla tělo ještě dokonalejší a lépe vypadalo, zbavuje se pečlivě chlupů. "Hodlám vyhodit všechny žiletky, začala jsem v Praze chodit na epilaci. Nechávám si epilovat podpaží, nohy a třísla. Bylo mi řečeno kamarádkami, které už to mají za sebou, že stačí jít tak pětkrát a do konce života budu mít od chlupů klid. A to mi přijde fakt skvělý," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám