Hlavní obsah
Článek

Loňská vítězka StarDance Maruška Doležalová (37) a její partner Marek Zelinka spolu díky taneční soutěži chodí už více jak rok. Herečka prozradila, že nyní už hledají společné bydlení, po Novém roce už by měli rádi společnou domácnost.

"Jsem strašně ráda, že se náš vztah posouvá. Blížíme se krok po kroku. Pořád ale nemůžeme sehnat byt. Máme hrozně velký nároky, pořád není žádný dost dobrý. Dva měsíce jsem u Marka, dva jsme v mém bytě. Ale není to ten jeden společný nájem. Stačilo by se sestěhovat, nemít dvě domácnosti. Doufám, že už nám bude přáno. Mám tajný sen, že budeme od Nového roku bydlet," řekla Super.cz Marie Doležalová na finálovém večeru StarDance.

"Konečně jsem cítila to napětí ve vzduchu, když se rozhoduje o vítězi. Člověk sám to nevnímá, ale to napětí se tady dneska dalo krájet," prozradila. "Jak to tady dneska bylo řečeno tuším Zdeňkem Piškulou, je to silný zážitek, který člověku zasáhne do života. Mně StarDance život okrášlil a zůstal mi z toho Marek. A to je skvělý," usmívala se půvabná herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám