Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O zpěvačce Lenny (22), dceři Lenky Filipové a architekta Borise Drbala, je slyšet čím dál víc. Letos na podzim vydala debutovou desku s názvem Hearts, za sebou už má také turné k ní a další se chystá na jaře. Ze zpěvaččiny první tour vznikl i dokument.

„Ráda jsem využila příležitosti nechat střípky z turné zachytit na kamery. Je to moje vůbec první hudební šňůra a já chtěla všechny ty vzpomínky nějak zaznamenat,“ vysvětlila Lenny, jež je v něm zachycena nejen na pódiu, ale i v zákulisí a v civilu, nejen v něm zpívá, ale i mluví o tom, co pro ni hudba znamená, o svých kolezích - kytaristovi Ondřeji Fiedlerovi a bubeníkovi Adamu Vychodilovi, a o svých snech.

„Mám hrozně ráda cestování, hrozně ráda objevuju svět. Mým snem je jezdit po světě a rozdávat radost prostřednictvím hudby. Protože to je to jediný, co umím možná dobře, a cítím, že jsem na správným místě - když jsem na jevišti a lidem se ta muzika líbí, tak vím, že jsem, tam kde mám být. A asi bych to neměnila,“ vypráví mimo jiné na videu.

Reklama

Další články

Načítám