Hlavní obsah
Článek

Vzal si toho na svá bedra příliš, nebo z toho vyjde jako vítěz, všechny investice se mu zaplatí a ještě naopak vydělá? To je zatím otázka. Řeč je o zpěvákovi, baviči a imitátorovi Vladimíru Hronovi, který se rozhodl k padesátinám vydat snad nejdražší desku dvacetiletí a navíc ještě uspořádat obří turné, které stojí víc, jak lecjaká vila. Zkrachuje kvůli tomu?

„To ještě nevím, jestli nezkrachuju. Cédéčko stálo opravdu hodně peněz. Nebudu říkat přesnou částku, je to ale k miliónu,“ řekl Super.cz Vladimír Hron na křtu desky Vánoční hvězdy 2016, kde se objevily i jeho sympatické a téměř dospělé ratolesti. Většina zpěváků se náklady vejde maximálně do dvou set tisíc, jenže tenhle chlapík se rozhodl mít vše vymazlené, takže platil za sbor i velký orchestr.

„Bylo mi padesát, řekl jsem, že si udělám radost. Peníze se za něco utratit musí. Na cédéčku hraje obrovská spousta muzikantů, zpívá hodně zpěváků. Bylo to osm měsíců tvrdé práce, a proto to také tolik stálo,“ pokračoval.

K desce, jež je plná nově otextované zahraniční vánoční klasiky, jede i velké stejnojmenné turné, kde jsou už ceny za financování zase v úplně jiných kategoriích. Nechybí big band, sbory, nebo spousta pěveckých hostů v čele s Ilonou Csákovou, Lucií Černíkovou, sólistkou opery Národního divadla Kateřinou Jalovcovou, Vojtou Drahokoupilem nebo mladičkou krásnou Adélou Částkovou.

Za sebou mají zatím šest štací. „Jsem mile překvapen. Zájem diváků je příjemný. Pod mostem asi nakonec bydlet nebudu, na druhou stranu na tom nezbohatnu, spíš budu doplácet ze svého. Jak to celé ale dopadne, to ještě uvidíme na konci. Litovat však ničeho v žádném případě nebudu, je to něco výjimečného a neopakovatelného,“ dodal Vladimír Hron.

Reklama

Další články

Načítám